KGDI

Om KGDI

Overordnet målsetning er alltid at kundene våre skal trives, og at vi skal oppfattes som en ryddig og løsningsorientert samarbeidspartner. 

Samarbeidspartner og inkubator

KGDI Holding er et investeringsselskap innen programvare, industri og eiendom. Selskapet har som målsetning å være en solid samarbeidspartner og inkubator for nysatsinger med tydelige visjoner om å utgjøre en forskjell. På eiendomssiden er vi svært opptatt av å etablere gode relasjoner med leietakerne i gårdene vi leier ut. Overordnet målsetning er alltid at kundene våre skal trives, og at vi skal oppfattes som en ryddig og løsningsorientert samarbeidspartner.

Vi skal være en solid samarbeidspartner og inkubator for nysatsinger med tydelige visjoner om å utgjøre en forskjell.

Kenneth Grande

Eier og gründer

Kenneth Grande har over 20 års erfaring i IT-bransjen, 19 av disse årene som gründer av selskapet Aspit AS. Aspit har levert og driftet IT-tjenester i offentlig sektor gjennom en årrekke men er nok de siste årene mest kjent for journalsystemene Physica og PsykBase. Kenneth solgte seg ut av Aspit i november 2020 for å starte en ny reise med selskapet Moonde AS. Han er en ekte gründer av natur som drives sterkt av å skape. Han er også over snittet glad i å utfordre etablerte sannheter med innovative innfallsvinkler. 

Den beste salgsavdelingen et selskap kan ha er fornøyde kunder. Har man dette med seg i alle ledd i organisasjonen skaper man et fellesskap og ikke et selskap.

Kenneth Grande